Promote What's Most Important

Use this CTA top-section to highlight the one thing you want your visitors to do.

Benefit No 1

Benefit No 2

Benefit No 3

About Anne Louise

Your Signature

Het is mei 2017 en ik lig op bed. Zoals elke avond ga ik met mijn gedachten naar “mijn innerlijk Koninkrijk” om de dag te evalueren. Het is een techniek die ik leerde tijdens de opleiding tot jong Talentcoach in 2012 en sindsdien dagelijks toepas.
We (ik en mijn talenten red.) zitten met z’n allen gemoedelijk aan tafel in onze herberg. Het haardvuur brandt en de kok heeft net een voortreffelijk maal neergezet op tafel. Er wordt wijn geschonken en de verhalenverteller is goed op dreef. Er wordt gepraat en gelachen.
Opeens wordt er op de deur geklopt. We kijken elkaar verbaasd aan. We verwachten niemand. Zeker niet op dit late uur. De herbergier staat op en doet de deur open. We weten niet wat we zien…..
In de deuropening staat een Sultan. Nog nooit in ons leven hebben wij zo’n kleurrijk figuur gezien. We staren hem aan met open mond. Iedereen is stil.
De herbergier nodigt hem uit om binnen te komen. Er wordt een stoel bijgeschoven en we raken aan de praat met deze vreemdeling.
Hij vertelt ons de Sultan te zijn en blijkt een rijke koopman uit het Midden Oosten. Hij heeft zijden sjaals bij zich en prachtige sieraden. “Ik ben onderweg naar het Westen om deze te verkopen”, zegt hij en wendt zich vervolgens tot mij: “I am your inner Millionaire”. Huh? Wat??? Mijn inner Millionaire??? En zo liet hij mij tot in detail zien wat mijn gave is en hoe ik daar geld mee kan verdienen. En ja, het is duidelijk een one million dollar plan….die op een moeiteloze manier waarheid kan worden.
We vroegen hem vervolgens hoe híj een rijk man was geworden. En zo vertelde hij ons zijn geldgeheimen…..

Uit deze ervaring is mijn “Meet your inner Millionaire” methode ontstaan, want als ik een inner millionaire in mij heb, dan moet ergens diep verscholen IEDEREEN er één in zich hebben. Daar ben ik van overtuigd.
Ik ben Annelies van Rijckevorsel en jouw “meet your inner millionaire” coach. Als kind al had ik een rijke fantasie en hield ik enorm van sprookjes. Sinds 2012 schrijf ik ze zelf. De archetypen die in deze (en andere) sprookjes voorkomen gebruik ik in mijn “Meet your inner Millionaire Business game”. Het zijn archetypen die (onbewust) in ieder van ons zitten en die ons helpen om “een lang en gelukkig leven” te leiden. Ik heb een achtergrond in Communicatie en heb tien jaar ervaring als loopbaancoach.
Je innerlijke belevingswereld ontdekken is één van de grootste belevenissen die je jezelf cadeau kan doen. Jouw innerlijke schatten, bevatten een rijkdom van onschatbare waarde. Ze bevatten oplossingen voor problemen en kunnen je leven letterlijk transformeren. Ik begeleid je graag, in vertrouwen, op deze innerlijke reis, zodat ook jij uiteindelijk jouw “inner Millionaire” kan ontmoeten.

 

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>