Promote What's Most Important

Use this CTA top-section to highlight the one thing you want your visitors to do.

Benefit No 1

Benefit No 2

Benefit No 3

About Anne Louise

Your Signature

caret-down caret-up caret-left caret-right
Emma Voerman Interne Fan

Dankzij de visualisatie met Annelies heb ik nu meer talenten in mezelf ontdekt, dan ik dacht te hebben. Ik kan ze nu ook aanspreken. Letterlijk. Ik hoef alleen nog maar terug te gaan naar de plek die ik onder begeleiding van Annelies heb gecreëerd en kan daar dan de talenten aanspreken die ik op dat moment nodig heb. Zo heb ik de bouwer in mijzelf ontdekt. Ik hoef nu niet meer te wachten met het realiseren van mijn dromen. Ik ga ze zelf bouwen.

Jeanet Bathoorn Vrijheidsondernemers

"Meet your inner millionaire", nou, dat wou ik wel. Annelies van Rijckevorsel geeft aan dat er in iedereen een innerlijke miljonair schuilt. Die wil ik wel eens ontmoeten. Tijdens een VIP-dag heeft Annelies mij door een visualisatie heen geloodst. Natuurlijk verklap ik niet wat er allemaal gebeurde.
Eén ding is zeker: ik heb mijn million-dollar-plan gevonden. Mijn inner millionaire is er dus zeker. Het is nu aan mij om actie te ondernemen en het waar te maken.
De technieken en begeleiding van Annelies zijn op expert-niveau. Ik heb me op alle fronten veilig en vertrouwd gevoeld. Die ene VIP-dag smaakt naar meer. Dit soort doorbraken wil ik vaker in mijn ondernemersleven.
Dankjewel Annelies.

Alexa Pluim Web en Logo

Wat een impact heeft de sessie Meet Your Inner Millionaire gehad, zeg. Ik ben op reis gegaan door mijn eigen Koninkrijk. Ik heb mijn talenten herontdekt. Mijn draken verslagen.
Nadien was ik buitenaards moe maar glashelder. Veel laten bezinken. Ik merk dat door loslaten en het vertrouwen dat ik weer heb gekregen door Inner Millionaire, dat er spontaan oplossingen om de hoek komen kijken en ik weer de zin en het doel van mijn werk kan zien. Dat ik weer creatiekracht voel.

Annelies van Rijckevorsel combineert het schijnbaar onmogelijke: werken met je onderbewustzijn en een praktische aanpak. Samen met haar tweelingzus Pauline van Rijckevorsel (Zielentaal) hebben zij mijn (geld)blokkades opgeheven en ontdekte ik mijn innerlijke miljonair in de vorm van 3 archetypes die mij helpen bij de groei van mijn onderneming. Letterlijk een waardevolle ervaring. Ik gun het iedere ondernemer!

Ik kan jou en Pauline niet genoeg bedanken voor dit waanzinnige proces. En ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat gebeuren...vlindergevoel!

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>