Promote What's Most Important

Use this CTA top-section to highlight the one thing you want your visitors to do.

Benefit No 1

Benefit No 2

Benefit No 3

About Anne Louise

Your Signature

Hoe ik mijn Inner Millionaire ontmoette

Het is mei 2017 en ik lig op bed. Zoals elke avond ga ik met mijn gedachten naar “mijn innerlijk Koninkrijk” om de dag te evalueren. Het is een techniek die ik leerde tijdens de opleiding tot jong Talentcoach in 2012 en sindsdien bijna dagelijks toepas.
We (ik en mijn talenten red.) zitten met z’n allen gemoedelijk aan tafel in onze herberg. Het haardvuur brandt en de kok heeft net een voortreffelijk maal neergezet op tafel. Er wordt wijn geschonken en de verhalenverteller is goed op dreef. Er wordt gepraat en gelachen.
Opeens wordt er op de deur geklopt. We kijken elkaar verbaasd aan. We verwachten niemand. Zeker niet op dit late uur. De herbergier staat op en doet de deur open. We weten niet wat we zien…..
In de deuropening staat een Sultan. Nog nooit in ons leven hebben wij zo’n kleurrijk figuur gezien. We staren hem aan met open mond. Iedereen is stil.
De herbergier nodigt hem uit om binnen te komen. Er wordt een stoel bijgeschoven en we raken aan de praat met deze vreemdeling.
Hij vertelt ons de Sultan te zijn en blijkt een rijke koopman uit het Midden Oosten. Hij heeft zijden sjaals bij zich en prachtige sieraden. “Ik ben onderweg naar het Westen om deze te verkopen”, zegt hij en wendt zich vervolgens tot mij: “I am your inner Millionaire”. Ik dacht eerst dat ik hem verkeerd verstond, maar niets was minder waar. Hij liet mij tot in detail zien wat mijn gave is en hoe ik daar geld mee kan verdienen. En ja, het was duidelijk een one million dollar plan dat werd gepresenteerd als een “piece of cake”, mits ik wel de bijbehorende actie onderneem.
We vroegen hem vervolgens hoe híj een rijk man was geworden. En zo vertelde hij ons die avond zijn geldgeheimen…..

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>