Thank you for ordening the Money Archetypes!

Book now your private session of 1h!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Book your private session here!

Meet your Inner Millionaire is een spelmethodiek speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun (geld)archetypes willen ontdekken, hun (geld)blokkades willen helen en eventueel nieuwe verdienmodellen willen ontdekken om zo een leven vol overvloed en vreugde te creëren.

Als kind al hield ik enorm van sprookjes en sinds 2012 schrijf ik ze ook zelf. De archetypen waarmee ik werk in "Meet your inner Millionaire"  komen dan ook uit sprookjes en mijn eigen innerlijke belevingswereld. Deze archetypen liggen verborgen in ons collectief onbewuste en helpen ons een "lang en gelukkig leven" te leiden. Door middel van  een visualisatietechniek en Voice Dialogue kun je deze archetypen ontdekken en met deze oerbeelden in gesprek gaan. Zo krijg je duidelijk waar jouw archetypen voor dienen, wat ze willen bewerkstelligen,  hoe ze samenwerken met elkaar en hoe ze ervoor zorgen dat jij een overvloedig en vreugdevol leven kan leiden in de breedste zin van het woord. Je krijgt zicht op jouw (geld)archetypes en krijgt duidelijk waar jouw blokkades zitten. Door bewuste inzet van jouw archetypes krijg je jouw blokkades opgelost. 

Wil jij door je blokkades heen breken?
Wil je nieuwe manieren vinden om geld te verdienen?
Wil je erachter komen hoe jij je bedrijf kan opschalen?
Wil jij meer verdienen door minder te doen?
Wil jij je geldarchetypes leren kennen?
Wil jij jouw inner millionaire ontdekken?