Promote What's Most Important

Use this CTA top-section to highlight the one thing you want your visitors to do.

Benefit No1

Benefit No2

Benefit No3

Benefit No4

Annelies van Rijckevorsel

January 16, 2018

“Mensen blij maken”, dat is mijn missie die ik als vierjarige al aan mijn oma verkondigde. De dienstverlening loopt dan ook als een rode draad door mijn leven: van mijn allereerste bijbaan als verkoopster in een bakkerij tot en met mijn functie als loopbaanadviseur bij de Radboud Universiteit waar ik inmiddels meer dan duizend studenten heb begeleid naar een passende studiekeuze en loopbaan.

Het zijn die studenten die mij deden inzien dat “de problemen” waar zij mee kampen, zoals faalangst, (te) weinig geld en weinig zelfvertrouwen universeel zijn en niet alleen toe te schrijven aan de doelgroep jongeren. Ik kwam er achter dat deze thema’s ook spelen bij volwassenen en meer specifiek ook bij de ondernemer, want het ondernemerschap gaat lang niet altijd over rozen. Met een vader en moeder als zelfstandig ondernemer weet ik daar alles van.
Maar wat als ik daar een positieve invloed op kan uitoefenen? Wat als ik ondernemers kan laten ontdekken dat ondernemen met minder moeite kan, door simpelweg je innerlijke talenten te ontdekken? Dat ondernemen makkelijker kan door jouw unieke talent hun authentieke functie in te laten nemen en het werk te laten doen waar ze supergoed in zijn? Wat als ik uiteindelijk ondernemers hun eigen unieke “one million dollar plan” kan laten ontdekken, waarmee zij het verschil kunnen maken in deze wereld? Wat als ondernemers dagelijks hun “Inner Millionaire” kunnen aanspreken die hen laat zien welke volgende stap ze kunnen zetten? Dan voel ik elke dag intense vreugde en ik weet zeker: jij ook! En daarom doe ik wat ik doe.

Je innerlijke belevingswereld ontdekken is één van de grootste belevenissen die je jezelf cadeau kan doen. Jouw innerlijke schatten, bevatten een rijkdom van onschatbare waarde. Ze bevatten oplossingen voor problemen en kunnen je leven letterlijk transformeren. Ik begeleid je graag, in vertrouwen, op deze innerlijke reis, zodat ook jij uiteindelijk jouw “inner Millionaire” kan ontmoeten.

About the author 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>