Home

Daar ben ik van overtuigd, nadat ik in mei 2017 mijn eigen "Inner Millionaire" ontmoette tijdens een visualisatie/meditatie sessie. Hij diende zichzelf aan als "De Sultan" en bleek een rijke koopman uit het Midden Oosten te zijn. Hij had zijden sjaals en sieraden  bij zich en was op weg was naar het Westen om zijn waar daar aan de man te brengen. Die avond vertelde hij mij zijn "geldgeheimen" en voegde daar aan toe: "I am your Inner Millionaire".
De geldgeheimen die hij mij die avond vertelde heb ik opgetekend in mijn e-boek "Hoe de Sultan een rijk man werd. Zijn 10 geheimen onthuld". Door het toepassen van zijn principes komt ook voor jou de  € 1.000.000,- binnen handbereik!

Deze ervaring heeft mij niet losgelaten, want als ik een  inner Millionaire in mij heb, dan geldt dit in principe voor iedereen.  Hieruit is mijn "Meet your inner Millionaire" programma ontstaan waarin  ik jou laat ontdekken welke archetypen er in jou schuilen, hoe ze zich tot elkaar verhouden, waar ze voor dienen en uiteindelijk welk archetype representant staat voor jouw "Inner Millionaire".  

Een van mijn eerste cliëntes vond hierdoor al haar one-million-dollar-plan. Ben jij de volgende?

Geldgeheimen

Wie ben ik

Het is mei 2017 en ik lig op bed. Zoals elke avond ga ik met mijn gedachten naar “mijn innerlijk Koninkrijk” om de dag te evalueren. Het is een techniek die ik leerde tijdens de opleiding tot jong Talentcoach in 2012 en sindsdien dagelijks toepas.
We (ik en mijn talenten red.) zitten met z’n allen gemoedelijk aan tafel in onze herberg. Het haardvuur brandt en de kok heeft net een voortreffelijk maal neergezet op tafel. Er wordt wijn geschonken en de verhalenverteller is goed op dreef. Er wordt gepraat en gelachen.
Opeens wordt er op de deur geklopt. We kijken elkaar verbaasd aan. We verwachten niemand. Zeker niet op dit late uur. De herbergier staat op en doet de deur open. We weten niet wat we zien…..
In de deuropening staat een Sultan. Nog nooit in ons leven hebben wij zo’n kleurrijk figuur gezien. We staren hem aan met open mond. Iedereen is stil.
De herbergier nodigt hem uit om binnen te komen. Er wordt een stoel bijgeschoven en we raken aan de praat met deze vreemdeling.
Hij vertelt ons de Sultan te zijn en blijkt een rijke koopman uit het Midden Oosten. Hij heeft zijden sjaals bij zich en prachtige sieraden. “Ik ben onderweg naar het Westen om deze te verkopen”, zegt hij en wendt zich vervolgens tot mij: “I am your inner Millionaire”. Huh? Wat??? Mijn inner Millionaire??? En zo liet hij mij tot in detail zien wat mijn gave is en hoe ik daar geld mee kan verdienen. En ja, het is duidelijk een one million dollar plan….die op een moeiteloze manier waarheid kan worden.
We vroegen hem vervolgens hoe híj een rijk man was geworden. En zo vertelde hij ons zijn geldgeheimen…..

Uit deze ervaring is mijn “Meet your inner Millionaire” methode ontstaan, want als ik een inner millionaire in mij heb, dan moet ergens diep verscholen IEDEREEN er één in zich hebben. Daar ben ik van overtuigd.
Ik ben Annelies van Rijckevorsel en jouw “meet your inner millionaire” coach. Als kind al had ik een rijke fantasie en hield ik enorm van sprookjes. Sinds 2012 schrijf ik ze zelf. De archetypen die in deze (en andere) sprookjes voorkomen gebruik ik in mijn “Meet your inner Millionaire Business game”. Het zijn archetypen die (onbewust) in ieder van ons zitten en die ons helpen om “een lang en gelukkig leven” te leiden. Ik heb een achtergrond in Communicatie en heb tien jaar ervaring als loopbaancoach.
Je innerlijke belevingswereld ontdekken is één van de grootste belevenissen die je jezelf cadeau kan doen. Jouw innerlijke schatten, bevatten een rijkdom van onschatbare waarde. Ze bevatten oplossingen voor problemen en kunnen je leven letterlijk transformeren. Ik begeleid je graag, in vertrouwen, op deze innerlijke reis, zodat ook jij uiteindelijk jouw “inner Millionaire” kan ontmoeten.

 

Testimonials

caret-down caret-up caret-left caret-right
Emma Voerman Interne Fan

Dankzij de visualisatie met Annelies heb ik nu meer talenten in mezelf ontdekt, dan ik dacht te hebben. Ik kan ze nu ook aanspreken. Letterlijk. Ik hoef alleen nog maar terug te gaan naar de plek die ik onder begeleiding van Annelies heb gecreëerd en kan daar dan de talenten aanspreken die ik op dat moment nodig heb. Zo heb ik de bouwer in mijzelf ontdekt. Ik hoef nu niet meer te wachten met het realiseren van mijn dromen. Ik ga ze zelf bouwen.

Jeanet Bathoorn Vrijheidsondernemers

"Meet your inner millionaire", nou, dat wou ik wel. Annelies van Rijckevorsel geeft aan dat er in iedereen een innerlijke miljonair schuilt. Die wil ik wel eens ontmoeten. Tijdens een VIP-dag heeft Annelies mij door een visualisatie heen geloodst. Natuurlijk verklap ik niet wat er allemaal gebeurde.
Eén ding is zeker: ik heb mijn million-dollar-plan gevonden. Mijn inner millionaire is er dus zeker. Het is nu aan mij om actie te ondernemen en het waar te maken.
De technieken en begeleiding van Annelies zijn op expert-niveau. Ik heb me op alle fronten veilig en vertrouwd gevoeld. Die ene VIP-dag smaakt naar meer. Dit soort doorbraken wil ik vaker in mijn ondernemersleven.
Dankjewel Annelies.

Alexa Pluim Web en Logo

Wat een impact heeft de sessie Meet Your Inner Millionaire gehad, zeg. Ik ben op reis gegaan door mijn eigen Koninkrijk. Ik heb mijn talenten herontdekt. Mijn draken verslagen.
Nadien was ik buitenaards moe maar glashelder. Veel laten bezinken. Ik merk dat door loslaten en het vertrouwen dat ik weer heb gekregen door Inner Millionaire, dat er spontaan oplossingen om de hoek komen kijken en ik weer de zin en het doel van mijn werk kan zien. Dat ik weer creatiekracht voel.

Annelies van Rijckevorsel combineert het schijnbaar onmogelijke: werken met je onderbewustzijn en een praktische aanpak. Samen met haar tweelingzus Pauline van Rijckevorsel (Zielentaal) hebben zij mijn (geld)blokkades opgeheven en ontdekte ik mijn innerlijke miljonair in de vorm van 3 archetypes die mij helpen bij de groei van mijn onderneming. Letterlijk een waardevolle ervaring. Ik gun het iedere ondernemer!

Ik kan jou en Pauline niet genoeg bedanken voor dit waanzinnige proces. En ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat gebeuren...vlindergevoel!

Blog